Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Δωρεάν eshop σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους αγρότες της Περιεφέρειας Ηπείρου

Ανακοίνωση
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ

Την δυνατότητα δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Καλάθι αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου έχει ο κάθε Ηπειρώτης Αγρότης . Αφορά τη δημιουργία ενός συστήματος προώθησης - διακίνησης των Ηπειρώτικων αγροτικών προϊόντων, και μιας πλατφόρμας ενημέρωσης αγροτών και καταναλωτών για τα συγκεκριμένα προϊόντα. 

Είναι σημαντικό εν καιρώ οικονομικής κρίσης ο αγρότης της Ηπείρου να μπορεί να προωθεί τα προϊόντα του δωρεάν με την βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου γλιτώνοντας έτσι ένα σοβαρό κόστος που θα επιβαρυνόταν ο ίδιος . Όλοι οι αγρότες που επιθυμούν να ανοίξουν ηλεκτρονικό κατάστημα μπορούν να επισκεφτούν το παρακάτω σύνδεσμο : www.agroepirus.gr ή να επικοινωνήσουν με το τμήμα πληροφορικής της Π.Ε. Άρτας 2681361066 .

Τέλος Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της περιφέρειας Ηπείρου και ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη κύριο Αλέξανδρο Καχριμάνη .


Για την Ιδριτική ομάδα

Λεωνίδας Ραβανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates